Neljapäeval kella 15 paiku sõitis Otter Antsla linna bussipeatusest mööda ning nägi seal autobussi, mis tema hinnangul oli vanem kui 18 aastat ning seega ei tohiks Võrumaa liine teenindada.

“Peatasin auto ja hakkasin läbi akna bussi pildistama,” rääkis Otter Võrumaa Teatajale. “Juht nägi, et ma pildistan ja hüüdis, et autobaasis ootab mind Kalašnikov.”

Bussijuht lisas, et nad pole sellised mehed nagu ülemus ning leiavad Otteri ka maa alt üles, et nuga anda, kirjutas Otter politseile antud seletuse protokollis. Teisest bussist tuli selle peale välja juht, võttis maast kivi ja ähvardas sellega Otterit visata. Otter sõitis seepeale pisut eemale, pildistas bussijuhte ning lahkus. Kiviga bussijuht jooksis Otteri masinale järele ning virutas selle vastu auto tagatuld.

Kivi ei purustanud tuleklaasi, kuid lõi sellesse märgatava mõra, autolt on ka pisut värvi maha tulnud. Otter hindab talle tekitatud kahju 2000 kroonile. Politseil palub ta kindlaks teha bussijuhid, et nõuda neilt välja tekitatud kahju ning karistada mehi seaduses ette nähtud korras.

Politsei tuvastas Otteri Opeli tagatulel 2,5 sentimeetri pikkuse mõra ning pisut lühema kriimustuse.