Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid analüüsitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 61 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 53 uut nakatunut. Tartumaale, Hiiumaale ja Pärnumaale laekus kolm uut positiivset analüüsitulemust. Valgamaale lisandus kaks positiivset tulemust ning Järvamaale, Põlvamaale, Raplamaale ja Viljandimaale lisandus üks positiivne tulemus.

67 juhtumi nakatumise päritolu oli varasem kontakt haigega ning seitsme juhtumi puhul toodi haigus sisse Taanist, Küproselt, Soomest, Rootsist, Inglismaalt ja Venemaalt. Kahe juhtumi nakatumise päritolu on teadmata. 23 juhtumi nakatumise päritolu on täpsustamisel.

Põhja regionaalosakonna jälgimise all on üle 10 000 inimese, kellest 1024 on haigestunud. Kokku saab põhja regionaalosakonna tööpiirkonnas eristada 24 kollet. Koolikoldeid on neli kokku 23 inimesega, lasteaiakoldeid on üks kokku viie inimesega, töökohakoldeid on seitse kokku 116 inimesega, ürituste koldeid on kolm kokku 28 inimesega ja muu kontakti koldeid on kuus kokku 49 inimesega. Lisanduvad veel Rapla hooldekeskuse kolle 65 inimesega, haiglakolle 18 inimesega ja Tallinna vangla kolle 15 inimesega.