Hommikul toimunud paneeli paneeli teemaks oli Putini arusaam maailmast, maailma arusaam Putinist (The World According to Putin, Putin According to the World).

Kõnelesid Vladimir Putini kunagine nõunik Andrei Illarionov, endine USA saadik Venemaal Michael McFaul, kirjanik ja kolumnist Natalia Gevorkyan ja Soome välisministeeriumi nõunik Hiski Haukkala. Paneeli modereerib Bobo Lo.

Vene päritolu kirjanik Natalia Gevorkyani sõnul elab praegu osa Venemaad koos ülejäänud maailmaga 21. sajandis, Putin aga 20. sajandis, kus maailma juhitakse suurte riikide kokkulepetega. Ta peab end kõigist Lääne G7 liidritest targemaks ja usub, et tema on igavene, nemad on aga ajutised.

Hauttala sõnul ei ole Euroopal Putini asjus ühtset nägemist, sest tõde Putinist on paljude jaoks liiga kohutav ja nad eelistaksid elada eituses. Seetõttu kahtles ta ka selles, kui ühtseks suudab Euroopa Venemaa vastu jääda.

Paneeli peale seda olnud paneeli teemaks oli narratiivi jõud: võitmatu sõda tõe üle? (The Power of Narratives: An Unwinnable War over the Truth?)

Osalesid kirjanik ja teleprodutsent Peter Pomerantsev, Eesti suursaadik Moskvas Jüri Luik, American Enterprise Institute Vene uuringute juht Leon Aron, Leedu välisminister Linas Linkevičius. Vestlust juhib Edward Lucas.