“IRL-i ja Reformierakonna suurim probleem oligi see, et nad ei suutnud valijatele selgeks teha, mida siis Savisaare juhitud linnavalitsus valesti on teinud ja mille poolest elu Tallinnas muutuks, kui nemad võimule tuleks, ” ütles Osolin ERR-i uudisteportaalile.

“Ähvardati pankrotiga, räägiti propagandast ja korruptsioonist, aga neid, kes valivad Keskerakonda, need teemad ei huvita,” sõnas Osolin.

Osolin märkis, et Keskerakond kiitis valjul häälel nende poolt tehtut ning ähvardas samas kõikvõimalike koledustega, mis hakkavad juhtuma siis, kui Reformierakond või IRL peaks linnatüüri juurde asuma.

“Omaette kunsttükk oli massiivne otserünnak vene valijatele nende omas keeles ja neile omases laadis. Keskerakond ei karda venelastele kõneldes eestlastest valijate reaktsiooni, kuna Keskerakonna valijad on truud Savisaarele, ükskõik, mis keeles too ka ei räägiks. Samal ajal on paremerakonnad venelastega suheldes hillitsetud, kuna vene valijate ees lipitsemine võib neilt eestlastest valijate hääli viia,” selgitas Osolin.