Eesti Posti juhatuse liikme Tiina Liitmäe sõnul väljusid öised postiautod küll õigeaegselt, kuid kohale jõuti hilinemisega.

„Eelkõige tekitasid postiautodele probleeme kõrvalteed ja ümberlaadimise kohad, mis olid lumest koristamata. Kas täna kirjakandjad saavad lehtede, kirjade ja pakkidega postiringidele minna, selgub lähiajal. Suure tõenäosusega jääb aga palju postkaste täna tühjaks. Ka saartele suunduvad postiautod ootasid veel kella üheksa ajal sadamakail,“ lisas Liitmäe.

Erinevais Eesti paigus on elektrikatkestusi ja seoses sellega on osa postkontoreid suletud, paljudes postkontorites on töökorraldus häiritud.

Ka Express Post teatas, et ekstreemsetest ilmastikuoludest tingituna hilineb täna Õhtulehe, Postimehe, Päevalehe, Äripäeva, Just!i Vesti Dnja, Sakala ning Molodjož Estonii kojukanne Tallinnas, Harjumaal, Tartus, Tartumaal ja Pärnus. Tänavad ja teed on muutunud tugevast lumetormist osaliselt läbipääsmatuteks ning takistatatud on autode ja lehekandjate liikumine.

Postifirma lubab ajalehed toimetada kohale võimalusel tänase päeva jooksul, osades piirkondes võib lükkuda kojukanne homsesse.