Suurematel riigimaanteedel olid teekatted neis piirkondades lumised/lörtsised või kohati libedusetõrjest soolamärjad. Arvestada tuleb libedusega, seda eriti ristmike, liiklussõlmede ja raudteeülesõidukohtade piirkonnas.

Kõrvalmaanteed on lumised ja libedad. Ida -ja Kagu-Eestis oli teekatted valdavalt lumevabad, kuid mitmel pool esineva härmatise tõttu libedad. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kuni -2 kraadi.

Teetruubi remontöödeks on liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Agusalu-Permisküla tee kolmandal kilomeetril. Ümbersõit on korraldatud Jaama-Karoli kaudu.

Elektrikaabliga kaasnevaid hoolde/remonttöid tehakse Harju ma akonnas Kose-Jägala maanteel Pikvas (km 22,0). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Võru maakonnas Võru-Räpina maantee remondilõigul on alates tänasest kuni 1.veebruarini liiklusele suletud Pindi silla ja Lasva ristmiku (km 12,0-12,7) vaheline maanteelõik. Ümbersõit Lasva asula kaudu.

Kanalisatsioonitrassi ehitustöödeks on piiratud kiirust 30 km/h Viljandi maakonnas Imavere-Viljandi-Karksi=Nuia maanteel Viljandis (km 50,5).