Eesti Loto on varem teatanud, et 13. juunist kehtima hakkavate mängumuudatuste tõttu loositi just eile välja kogu selleks loosimiseks kogunenud Bingo Loto jackpot. Selle, ehk täpsemalt 196 826,46 eurot võitis eile üks inimene. Võidupilet osteti internetist.

Bingo loto diagonaalidemängus oli eile võitjaid aga 386 ning igaüks saab oma kukrut täita 53,11 euro võrra. Nurkademängu võitis aga 5722 inimest, kes on nüüd 7,84 euro võrra rikkamad.

Alates tänasest muutunud esimene mängureeglitega loosimine toimub 19. juunil, siis loositakse nurkademängus praeguse 31 palli asemel 33 palli ja diagonaalidemängus 37 palli asemel 38 palli. See tähendab, et nurkade- ja diagonaalidemängu võiduvõimalused on edaspidi suuremad.

„Eesti mängijad soovivad tihedamini võita. Oleme uurinud küsitluste kaudu nii enda mängijate ootusi erinevate lotomängude osas kui ka rahvusvahelist kogemust ja jõudnud arusaamale, et Bingo Loto mängija hindaks mängu senisest positiivsemalt kui kogeks võidutunnet sagedamini,“ rääkis Eesti Loto turundus- ja müügidirektor eelmisel nädalal Annely Luikmel.

“Mitmetes küsitlustes tuli välja, et mängija jaoks on eelkõige tähtis kogeda võitu ja võidetava summa suurus ei olegi nii oluline. Seetõttu otsustas Eesti Loto muuta Bingo Loto mängureegleid nii, et võiduvõimalus nii nurkade- kui diagonaalidemängu puhul suureneb pea 30% võrra,“ selgitas Luikmel.

Uute mängureeglitega saab lähemalt tutvuda ka Eesti Loto kodulehel ja müügipunktides alates järgmisest nädalast.