"Küüniliselt võiks öelda, et see euro, mis suunatakse Tallinna Tv-le on paremini kulutatud, kui euro, mis läheb lasteaedadele," ütles Samost raadiosaates.

"See mainekahju, mis erakonnale sünnib, on kindlasti läbi mõeldud ja on arvestatud, et see kahju sünnib nende valijate arvelt, kes Keskerakonda ilmselt ei vali."

Ajakirjanikud arutasid saates ka maamaksu küsimuste üle. "Ilma oma voodit ja katust kuhugi paigutamata ei ole inimesel võimalik elada," arvas Muuli, et paraku puudutab maamaks kõiki kodanikke. Muuli arvates on normaalne olukord, kus jõukamad omanikud maksavad rohkem maakasutuse eest, kui vähemjõukamad kodanikud. "Inimene kes omab mingi 1500 ruutmeetri suurust eramut, ilmselt ei vaja väga maksuvabastust," arvas ajakirjanik Anvar Samost.

Saates arutati loomulikult ka valitsuse plaanist liita haige- ja töötukassa reservid riigikassaga. "See, et valitsus on otsustanud hakata vägikaigast asjaosalistega vedama, ei ole minu arust hea mõte," arvas Muuli. "Valitsus võiks siin rohkem järelandmisi teha. Ma pigem toetangi siinkohal tööandjate keskliitu selles asjas."