"Leppisime äsja ERRi juhi Margus Allikmaaga kokku, et olin "Olukorrast riigis" saatejuhiks viimast korda eelmisel pühapäeval," kirjutas Muuli oma Facbooki lehel ja tänas kõiki kuulajaid, produtsente ning kaassaatejuhte Anvar Samostit ja Allar Tanklerit.

Samas on Muuli öelnud, et Õpetajate Lehe peatoimetaja kohalt ta praegu ei taandu. Muuli lubas astuda IRLi, kui ta osutub 1. märtsil riigikokku valituks ning panna siis maha ka peatoimetaja ameti.

ERRi teatel on "Olukorrast riigis" populaarne saade ja jätkub ning saatejuhi poliitikasse minek seda ei lõpeta.

Raadio 2 peatoimetaja Kristo Rajasaare sõnul jätkub saade esialgu külalissaatejuhtidega, kelleks on kahel esimesel nädalal Allar Tankleri kõrval vastavalt Urmo Soonvald ja Meelis Mandel.

"Oleme samas olukorras kui Anvar Samosti lahkumise ajal," tunnistas Rajasaare, kelle sõnul ei ole võimalik võtta riiulist saatejuhti, kes läbi aasta igal pühapäeval eetris oleks.

"Olukorrast riigis" on Raadio2 kolme kuulatavama saate hulgas. Otse-eetris kuulab saadet umbes 35 000 inimest ja kordusena üle 10 000, millele lisanduvad kuu jooksul veel umbes 14 000 järelkuuljat.

Koos Muuliga tegi Raadio 2 saadet "Olukorrast riigis" pikka aega Anvar Samost, kelle poliitikasse mineku järel sai uueks kaassaatejuhiks Allar Tankler.