Olga Ivanova sõnas vahetult pärast Keskerakonna juhatuse koosolekult tulekut, et on erakonnakaaslastes pettunud. Samuti on seda tema sõnul ka esimees Edgar Savisaar. "Mina olen pettunud ka meie abilinnapeades, olete nende häältesaaki näinud? Kahju," kommenteeris ta.

Viimaste päevade jooksul on Ivanova sõnul murranguline see, et inimesed on asunud näitama enda tõelist palet. "Kes varem olid pehmed ja karvased, toredad tüdrukud. Nad näitavad nüüd, kes nad tegelikult on," sõnas ta. Ivanova lisas, et kõik see paistab välja aga valijateni ja tulemused on juba näha. Nimelt on tema sõnul inimesed asunud erakonnast välja astuma.

"Minu piirkonnas hakati lahkuma, noored inimesed. Vene valija võtab praegu toimuvat halvasti vastu," sõnas ta ja lisas, et ühel päeval lahkus korraga näiteks kolm noort. "Sellist asja ei ole kunagi varem olnud."

Ivanova nentis, et erakonna üks leer ei ole arvestanud, mis saab Savisaare mitte esimeheks saamise korral vene valijatest ja ka erakonna liigetest. "Ma küsisin Jüri Ratase käest, et mis on nende sõnum, aga selget vastust ma ei saanud."