Kontorirottide jooksule Rat Race 2004 on registreerunud rekordarv osavõtjaid –kokku 58 võistkonda ehk ligi kolmsada inimest.

Teiste hulgas on osalema lubanud tulla välisministeeriumi võistkond, kelle kapteniks on Eesti Vabariigi välisminister Kristiina Ojuland, samuti Tallinna Linnavalitsuse võistkond RaeVIPid, kuhu kuuluvad Tallinna abilinnapea Jüri Ratas, Tallinna linnasekretär Toomas Sepp, Tallinna õigusnõunik Taivo Ruus ja Nõmme linnaosavanem Hanno Pevkur, teatas Delfile võistluse korraldaja.

Jooksust laekuvatest tuludest toetatakse MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm poolt korraldatavat Laste Leinalaagrit. „Meil on hea meel tõdeda, et kontorirottide jooksu Rat Race osalejate arv kasvab aasta-aastalt ning üha rohkem firmasid annavad oma panuse heategevusse,” sõnas JCI Tallinn president 2004 Ardo Reinsalu.

Rat Race Tallinn 2004 on meelelahutuslik kontorirottide jooks, kus valgekraed jooksevad läbi Tallinna Vanalinna, seljas ülikond või kostüüm, käes mapp ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Eestis juba kolmandat korda korraldatav üritus on alguse saanud New Yorgist, mida nüüdseks on korraldatud ka sellistes maailma suurlinnades nagu New York, Toronto, Sydney, Rotterdam ja teised.

Tegemist pole klassikalise spordiüritusega vaid pigem sõbraliku jõukatsumisega, kus on oluline positiivne ellusuhtumine, hea tuju ning soov heategevuses osaleda. Rat Race 2004 algab Raekoja Platsilt 4. juunil kell 15.

Rat Race Tallinn 2004 korraldajaks on MTÜ Tallinna Noorte Kommertskoda ehk JCI Tallinn.