„See, et Rein Lang vahele segas, oli hea," ütles Ojasoo selle lause täna Delfile ja tunnistas, et saates Langi käitumist kirjeldades jätkati etendust.

Tänases telefonivestluses Delfiga kinnitas Ojasoo, et tegelikult on Lang tore ja teatrihuviline poliitik. Samuti tunnistas Ojasoo, et ta on Langiga täna juba telefonis vestelnud.

Kui Delfi üritas Langile anda võimalust jutud kultuuritust käitumisest ümber lükata, oli Lang juba veendunud, et kogu lugu on Delfi poolt välja mõeldud.

Tiit Ojasoo tsitaadid saatest:

"Justiitsminister hüüdis näitlejatele: "Mide te mõtlete! On teil midagi öelda ka?"

"Näitlejad on laval, mängivad oma rolli, parajasti oli massistseen, õnneks oli niimoodi, et Langi kõrval oli Silver Meikar ja teisel pool oli proua Lang, et nad hoidsid teda kinni, et ta istus seal edasi."

"Teatri ja poliitikute suhe ei ole midagi nii, et muhe-muhe, see pole sugugi nii lihtne ja täna oligi, et etendus jäi pooleli selle koha peal ja läksime laiali."

Saatejuht Mihkel Raud ütles seepeale, et näitlejatel võib olla piinlik, kui keegi hakkab saalis lõugama ja etendust segama. Ojasoo ei öelnud midagi, mis oleks "segamist" ümber lükanud. Samuti ei selgitanud ta, et see oli väga tore, et justiitsminister etenduses osales.

Vaata videost, mis saates räägiti: