Õigusabi osutavad kõrgelt kvalifitseeritud, eesti ja vene keelt kõnelevad, professionaalsed õigusproviisorid ja juristid. Tallinlasi nõustav jurist Jana Kitter ütles, et huvi oli esimsel päeval väga suur ning ajad on broneeritud juba 8. maini. "Et probleemi süveneda ja lahendus leida, planeerime inimese peale 20 minutit. Ega me rohkem jõua, kui üheksa inimest päevas," rääkis Kitter.

Juristi sõnul oli avapäeval huviliste hulgas palju vanemaealisi, aga ka noori. "Probleemid on noortel samasugused - palju on küsimusi pärimis- ja perekonnaõiguse kohta, aga ka tööõiguse kohta. Inimesed ei tea, et kohe ei pea pöörduma kohtusse vaid saab leida ka kompromissi vastaspoolega," ütles Jana Kittel. Kriminaalõigusega õigusapteegi juristid ei tegele.

Tallinnas saab õigusabi Eesti juristide liidu büroos (Tõnismägi 3a) igal teisipäeval 10.00-13.00 ja neljapäeval 13.00-16.00, Tartus Tähtvere päevakeskuses (Veski tn 35) igal kolmapäeval kell 10.00-13.00 ning Jõhvi seltsimajas (Kooli tee 2) iga kuu teisel neljapäeviti 10.00-13.00.