Kontsertetenduse ajal ei muutu parkimiskord Vabaduse väljaku parkimismajas ja Kaarli puiestee 2 parklas, teatas AS Ühisteenused.

Elanike ja asutuste juurdepääs liikluseks suletud piirkonda on kontserdi korraldaja poolt tagatud. Kontserdi ajal aitavad Vabaduse väljaku lähistel liiklust sujuvana hoida liiklusreguleerijad.

Pealinna parkimisoperaator AS Ühisteenused annab teada, et kontserdipaiga lähedal asuvad Vabaduse väljaku parkimismaja ja Kaarli puiestee 2 parkla töötavad tavapärase graafiku järgi.

Neisse parkima pääsemiseks peavad parkimiskliendid teavitama oma soovist liiklusreguleerijaid. Samas on avatud parklad ka aadressidel Pärnu mnt 24 ja 45.

Kontserdile autoga tulijatel soovitab Ühisteenused tulla varem.

Etendus algab kell 20.30. Kaarli puiestee sulgemine kontsertetenduse läbiviimise ajaks on vajalik selleks, et liiklusmüra ei häiriks kontsertürituse läbiviimist.

Tallinna kultuuriväärtuste amet tähistab suletava ala liiklusmärkide ja liikluskorraldusvahenditega ning paigaldab ärajäävatesse ühistranspordipeatustesse vastava info.

Delfi TV vahendab sel reedel, 30. augustil Vabaduse väljakul toimuvat suurejoonelist kontsert-etendust „Rahva aasta“, millega tähistatakse laulva revolutsiooni ja Rahvarinde juubelit.

Õhtu jooksul astub lavale paarsada inimest, sh Lenna Kuurma, Ivo Linna, Ott Lepland, Birgit Õigemeel, Arno Tamm, Erik Meremaa, Koit Toome, Meelika Hainsoo, Reigo Ahven ja Mihkel Raud, aga samuti sümfooniaorkester Rasmus Puuri juhatusel, noortekoor, tantsurühmad jt.

Esitamisele tulevad teiste lugude seas ka Alo Matiiseni viis isamaalist laulu.