Eesti Päevalehele teadaolevalt on aastaid kestnud läbirääkimised Tallinna lennujaama ja Ryanairi vahel jõudnud lõppfaasi ning kui kõik läheb plaanide kohaselt, maanduvad esimesed Ryanairi lennukid Tallinna lennujaamas juba detsembris. Ametlikku kinnitust selle kohta võib oodata juba täna.

Mis lennujaamadesse Iiri odavlennufirma Tallinnas lendama hakkab on esialgu saladus, seda teavad üksnes Tallinna lennujaama ja Ryanairi töötajad.

Eesti Päevalehe andmetel on lennufirma esialgu huvitatud Tallinnast seitsmesse sihtkohta lendamisest ja nende seas on nii Suurbritannias kui ka Saksamaal asuvaid lennujaamu.

Kevadel pakkus Ryanair, et võiks avada otseliinid ka Tallinnast Londonisse, Düsseldorfi, Milanosse, Madridi, Gironasse, Brüsselisse, Kaunasesse, Oslosse ja Stockholmi. Praegu on Eesti Balti riikidest ainus, kuhu Ryanairi lennukid ei lenda. 

Eesti riik ja Tallinna lennujaam on juba aastaid Ryanairiga Tallinna lendamise üle läbirääkimisi pidanud — nii võib vanu uudiseid sirvides leida kümneid artikleid, mis räägivad sellest, kuidas kohe-kohe ollakse läbimurde äärel. Paraku pole eelmisi läbirääkimisi edu saatnud.