Ameerika Ühendriikide president Barack Obama meenutas poole aasta tagust visiiti Tallinna, öeldes et Eesti-USA suhted on kindlal vundamendil, tuginedes ühistele väärtustele, Eesti on liider küberjulgeoleku ja internetivabaduse teemades ning nimetades tähtsaks ja muljetavaldavaks eeskujuks, et Eesti on NATO liitlasena ületanud kahe protsendi kaitsekulude verstaposti.

Iseseisvuspäeval õnnitles Eestit Hiina Rahvavabariigi president Xi Jinping, kes kinnitas, et meie riikide suhted on sujuvas ja heas arenguetapis.

Leedu president Dalia Grybauskaitė nimetas Eestit ja Leedut lähimateks liitlasteks ning pidas oluliseks meie ühist panustamist siinse piirkonna ja laiemalt Atlandi-ülese julgeoleku hoidmisel ning Euroopa Liidus.

Austraalia kindralkuberner Peter Cosgrove rõhutas meie mõlema pühendumust ühistele väärtustele, milleks on inimõigused, demokraatia, reeglitel tuginev rahvusvaheline kord ning tunnustas Austraalia eestlaste kogukonna töökust ja ettevõtlikkust.

Kanada kindralkuberner David Lloyd Johnston meenutas meie maade lähedast suhet, mis tugineb ajaloolistele seostele, jagatud väärtustele ja tugevatele inimestevahelistele sidemetele, meie ühisosa tugevdab koostöö NATO-s ja ÜRO-s.

Õnnitlused on seni saatnud ka Hollandi kuningas, Suurbritannia kuninganna, Jaapani keiser, Belgia kuningas ning Venemaa, Iisraeli, Alžeeria, Mehhiko, Korea Vabariigi, Singapuri, Iirimaa riigipead.