Joonas Tartu täna Delfile Nukuteatri uueks juhiks saamist ei kinnitanud, samuti ei kinnitanud seda nõukogu esimees Kalju Komissarov.

"Otsuse ütleb välja Kalju Komissarov ja ta teeb seda reede hommikul," ütles Tartu.

Kolmapäeval Nukuteatris toimunud teatrirahva, minister Rein Langi ja kantsler Paavo Nõgene kohtumisel lubas Komissarov uue teatrijuhi nime 28 tunni jooksul ehk neljapäeva õhtuks.

Tartu sõnul teavitatakse avalikkust siiski reede hommikul. "Väga objektiivsetel ja inimlikel põhjustel kommenteeritakse seda otsust homme," ütles Tartu.

"Täna (neljapäeval) avalikkus otsust veel ei kuule," ütles Komissarov Delfile. Ta lisas, et Nukuteatri uue juhi nime võib lugeda homme kell 10.30, kui saadetakse välja pressiteade.

„Mina puutun sellega elus esimest korda kokku, aga see protsess peab vastama väga täpselt kõigile parameetritele,“ ütles Komissarov.

Delfi andmetel on Nukuteatri võimalikuks uueks juhiks pakutud ka Kaarel Oja, Märt Meost, Ain Mäeotsa ja Andres Dvinjaninovit.

Küsimusele, kas mõni nende hulgast on homme välja hõigatav nukuteatri uus juht, vastas Komissarov, et „need on ju kõik supermehed ja iga teater oleks selliste juhtide üle uhke“.