“Muidugi on härra Savisaarel ka muid sissetulekuid. Alustagem sellest, et tema “Peaministri” raamatut on müüdud üle kümne tuhande eksemplari nii Eestis, Soomes kui ka mujal. Kui keegi arvab, et seda tehti ilma rahata, siis nii see ei ole,” selgitas Oja Delfile.

“Jätkan sellega, et Savisaar on viimastel aastatel müünud mitmeid ettevõtteid, nt küllalt eduka mööblifirma ja hiljem ka toimiva raadiojaama Rakveres. Ettevõte Fixor Holding on isegi masu ajal teinud edukaid ostu- ja müügitehinguid, mida Eesti meedia on korduvalt ka ära märkinud, samuti on Fixor Holding maksnud hr Savisaarele dividende,” sõnas ta.

Tallinna linnapea kuupalk on 51 400 krooni (bruto). Kätte saab ta seega 39 412 krooni. Pärast 2,7 miljoni kroonise laenu igakuist tagasimakset jääb seega Savisaarele kätte vaid 1772 krooni. Kui liita siia juurde veel Kui liita siia juurde veel majanduslike huvide deklaratsioonis ära märgitud tasud erinevates nõukogudes, jääb linnapeale kätte 8422 krooni. Lisaks on Edgar Savisaarel veel üks laen suurusega 1,5 miljonit krooni.