Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa ütles, et filmivõtete ajal võidakse Laagna teed ületavad sillad kuni viieks minutiks sulgeda, kui helikopterid üle kanali madallende teevad. Põhjuseks on ohutuse tagamine nii inimestele kui ka liiklejatele.

Milliste kopteritega on tegu ja mitut võtetel kasutatakse, Rüütelmaa ei tea. Filmistuudio Allfilm on jäänud täna Delfile tabamatuks.

Ümberkorraldused Laagna teel

Filmivõtted Laagna teel vältavad 10. kuni 14. juulini ning jätkuvad 17. kuni 21. juulini.

Kesklinna sõidusuunal jääb tee avatuks tööpäevadel hommikuti kuni kella 10-ni. Kella 10.00–15.30 on Laagna tee suletud, samuti nädalavahetustel.

Kesklinna sõidusuund muudetakse Lasnamäele suunduvaks sõidusuunaks ning avatakse linnast väljumiseks 10.-12. ja 17. kuni 19. juulil kell 15.30.

Rüütelmaa sõnul saavad autojuhid Laagna tee sulgemise ajal kasutada ümbersõiduks Punast tänavat, Peterburi teed ja Narva maanteed. Ümbersõiduvõimaluste kohta pannakse välja ka ajutised liiklusmärgid.

"Alates sulgemise hetkest on transpordiametis töötamas staap, mis jooksvalt jälgib liiklusolukorda ja annab ka operatiivset infot ja soovitusi ümbersõitude kohta," rääkis Rüütelmaa. "Vajadusel teeme muudatusi liikluskorralduses," lisas ta.