Baari teatel uuendati täielikult baari lagi ning teostati teisi müra summutavaid töid. Nimeta baari tegevjuhi Marko Annioni sõnul arvestati projekteerimisel Nimeta baari ja Suur-Karja tänav 4 hoone omapäraga.

"Oleme teinud omalt poolt kõik baarist kostuva heli summutamiseks," kinnitas ta ja lisas, et tema hinnangul oli ka senine helitõke tasemel ja tagas heliisolatsiooni kehtivate normide piirides. "Täiendavasse heliisolatsiooni investeerimine on olnud üks pooltevaheliste läbirääkimiste tingimusi," ütles Annion.

"10. ja 11. aprillil toimusid järjekordsed mürataseme kontrollmõõtmised, kuhu kutsusime osalema kõik majaelanikud, kesklinna valitsuse ning munitsipaalpolitsei esindajad. Ametnike juuresolekul seatud helitase ning läbiviidud mõõtmised kinnitasid, et müra ei kandu ruumidesse, millele meile võimaldati ligipääs," rääkis Annion.

Alates tänavu veebruarist on baar pidanud linnaosavalitsusega tuliseid läbirääkimisi selle üle, mida teha elanike kaebustega seoses Nimeta baarist ja Shootersist tuleva öise lärmiga Suur-Karja tänaval.

Tallinna kesklinna valitsus otsustas seetõttu käesoleva aasta alguses piirata kahe Suur-Karja tänaval asuva baari lahtiolekuaegasid keskööni. Tallinna halduskohus otsustas aga baaridele pisut aega anda, peatades kesklinna vanema vastavasisulise korralduse täitmise esialgu kuni aprilli lõpuni. Ühe abistava meetmena on baarid kasutusele võtnud ka turvafirma patrullid.