Tema sõnul ei pea sotsid vajalikuks siinkohal Keskerakonnalt ja Reformierakonnalt midagi õppida või poliitika tegemise arsenali üle võtta.

"Ei kujuta ette meie erakonnas inimest, kes suudaks sellist korraldust anda ja ei kujuta ka ette neid erakonna liikmeid, kes sellist korraldust täidaksid. Kui nüüd keegi arvab, et meie erakonnas ei ole kord majas, siis ta eksib. Meil nimelt on selline kord, et liikmed avaldavad oma arvamust siis, kui nad seda ise õigeks peavad," teatas Nestor.

Nestori sõnul kommenteeritakse valdavalt mitte uudist või sõnumit, vaid antakse hinnang selle toojale. Väga harvadel juhtudel arutatakse ka sisu. "Olen sellisel erandjuhul ka arvamust avaldanud ja eranditult oma nime all. Ja siis oma kurvastuseks leidnud, et arutelu läheb teemale, kas see oli ikka Nestor, kes siin arvamust avaldas. Vabandan, aga jabur, mu meelest," leidis Nestor.

Ka siin ja selle sama uudise puhul oleks Nestori sõnul mõistlik oodata, et arutatakse selle üle, kas anonüümne kommenteerimine kallutab avalikku arvamust või mitte. Või siis selle üle, kas sotsid on seda võimalust mitte kasutades käitunud targasti või rumalalt.

"Olen aga mõistev ka kõigi nende suhtes, kes peavad vajalikuks anda hinnangut mulle isiklikult. Kes täidab oma töösuhtest tulenevaid kohustusi linnavalitsuse ees, kes tõstab enda positsiooni erakonnasiseses reitingus ja ehk mõnel üksikul jääb tänu kommentaarile kellelegi peksa andmata ja uni tuleb paremini peale. Positiivne tulemus kindlasti kommentaatori igapäevaelus ja tore, kui sain kuidagi aidata," märkis Nestor.

Ka IRLi pressiesindaja Kaido Kukk teatas, et IRLis pole kommenteerimine mitte kuidagi korraldatud.