Poolteist tundi kestva ekskursioon käigus jalutatakse mööda Kreenholmi suletud territooriumi. Samuti käiakse vanas tehasehoones, kus külastajatel on suures ketrussaalis võimalik saada pilt ettevõtte kunagisest mastaapsuset. Marsruudi kogupikkuseks on umbes 2,5 kilomeetrit.

Muuseumi giidi juhtimisel algab ekskursioon endise tekstiilihiiglase Kreenholmi vana värava juurest Joala 32 vastas. Kuna tegemist on vana tööstuskompleksiga ja ekskursioon toimub peamiselt välitingimustes, tuleks riietuda vastavalt ilmale. Ekskursiooni ajaks saab oma auto või bussi jätta värava kõrval asuvasse tasuta parklasse.

Ekskursioonid toimuvad igal pühapäeval kell 12. Eelregistreerimine pole vajalik. Giidi töökeel sõltub grupi keelevalikust, ekskursioon võib toimuda eesti, vene või inglise keeles.

Piletid maksavad täiskasvanutele 13 eurot ja õpilastele 8 eurot. Tasumine toimub kohapeal ja ainult sularahas. Sama piletiga on võimalik hiljem külastada ka Narva linnust. Lisainfo telefonil 359 9230 või e-maili aadressil info@narvamuuseum.ee