Narva arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti keskkonnaspetsialisti Dmitri Koroljovi teatel eraldas linn täiendavalt 730 eurot, et supelrannas töötaks kuni 17. augustini kella 15 ja 20 vahel kaks turvafirma USS Security päästjat, vahendas ERR.

"See on aeg, kui spetsialistide hinnangul on plaažil kõige rohkem inimesi. Kella 11-st kuni 15-ni on valves üks päästja," selgitas Koroljov.

"Kuid selleks, et kaks päästjat saaksid supelrannas valves olla ka pärast 17. augustit, kuni 16. septembrini, peab linn korraldama uue riigihanke konkursi, kuna riigihangete seadus ei võimalda suurendada juba olemasoleva lepingu mahtu teenuste osutamiseks rohkem kui 20 protsendi võrra," märkis Koroljov.

Lisaks hakkab supelranna piirkonnas alaliselt seisma turvafirma patrullauto ning lähiajal lubavad linnavõimud paigaldada supelrannas käitumise eeskirjadega infotahvli mõõtmetega 1,5 korda 2 meetrit.

Linna kodulehel avaldati eile esimest korda teade, mis hoiatab Ivangorodi hüdroelektrijaama lüüside avamisest 11. ja 12. augustil umbkaudu kell 12.

Sellega seoses palub Narva linnavalitsuse arhitektuuri- ja linnaplaneerimise amet samal ajal Narva Joaoru supelrannas viibivatel inimestel olla tähelepanelikud ja ettevaatlikud.