Narva maanteel alustatakse kaevetöödega esmaspäeval. Maa-aluse kõrgepingekaabli paigaldustööde esimeses etapis, 25. maist kuni 1. juunini suletakse Narva maanteel linnast väljuval suunal liiklus Laikmaa tänavast kuni Pronksi tänavani. Laikmaa tänavalt suletakse parempööre Narva maanteele, teatas Tallinna transpordiamet.

Alates 1. juunist pikeneb Narva mnt suletav lõik kuni Petrooleumi tänava ristmikuni, st et alates 1. juunist kuni 31. augustini võimaldatakse Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vahelisel Narva maantee lõigul mõlemasuunaline läbipääs vaid ühistranspordile.

Ümbersõit linna siseneval suunal on võimalik Tuukri tänava ja Ahtri tänava kaudu; Laagna tee ja Gonsiori kaudu või Peterburi tee ja Tartu mnt kaudu. Linnast väljuval suunal saab lisaks eelnimetatud marsruutidele sõita ka Raua ja Vilmsi tänavate kaudu.

Ajutised eelsuunaviidad on paigaldatud linna suubuvatele tänavatele.

Narva maanteega ristuvatel suundadel jäävad ristmikud liiklusele avatuks. Samuti tagatakse sulgemispiirkonnas kohalikud ligipääsud. Ühistranspordi peatused ja marsruudid ei muutu.

Raepress teatas ka, et kuna tööde tehnoloogia on keeruline, võib ette tulla liikluskorralduse muudatusi, millest informeeritakse täiendavalt.

Siin väike ülevaade võimalikest ümbersõitudest teetööde ajal. Rohelisega on märgitud teed, kus saab liigelda nii linnast välja kui ka sisse suunal, sinisega lisaks üks variant linnast välja liiklejatele.

Roosaga on tähistatud teelõik, mis on liiklusele kinni juba kolme päeva pärast, 25. maist kuni 31. augustini.