Eelmise aasta mais läks Virumaalt pärit Maie (nimi muudetud) Tallinna Keskhaiglasse laparoskoopilisele lõikusele. Maie ei taha öelda diagnoosi, millega ta lõikuslauale sattus. Ta meenutab, et laparoskoopilise lõikuse käigus tehti tema naba- ja kõhupiirkonda vaid kolm pisikest auku. Samal päeval avastas naine oma paremal puusal kümnesentimeetrise põletushaava, mis valutas. Inetu arm jääb laitmatu figuuriga naisele kogu eluks.

Maie on ravinud põletust plaastrite, kreemide ja salvidega. Pärast valulikku laserravi ja kümneid valuvaigistavaid süste ei tohtinud Maie kaua saunas ega dushi all käia. Püüdes bussipiletite, rohtude ja ravi eest makstud raha tagasi saada, on ta vaid närve kulutanud. Lisaks kaotatud tööpäevad ja saamata jäänud töötasu.

Märtsis saadetud kirjale, kus Maie tahab teada armi tekkimise põhjust ja loodab haiglalt valuraha saada, pole siiani vastatud. Maie on nõus kaebama haigla kohtusse.

Sõnumilehel ei õnnestunud kätte saada ei Maiet opereerinud dr Veltsonit, kes praegu puhkab, ega ka keskhaigla naistekliiniku juhatajat Lee Tammemäge, kes oli seminaril.