28. jaanuari telesaates “Suurloto kolmapäev” Bingo loto loosimisel võidetud täismängu summaks osutus 253 488 krooni. Kahe mänguväljaga lotopileti ostis Jana Lei Kuressaarest Saare Selverist. Kahe poja ema jaoks tuli võit seda enam üllatusena, et ta ise Bingo loto loosimist toimetuste tõttu televiisorist vaadata ei saanud, kirjutab Meie Maa.

Naine kandis lotopiletit endaga kaasas kuni esmaspäevani, mil läks Saare Selverisse uut piletit ostma ja ühtlasi lasi eelmise, varem ostetud pileti ära kontrollida.

“Kui aparaat muusikat mängima hakkas, mõtlesin, et jälle vist nurkade mängu summa. Korraga hakkasid teenindajad naerma ja ütlesid, et me ei anna teile raha, kuna tegemist on nii suure summaga, mille kättesaamiseks tuleb Tallinna minna,” rääkis Jana Lei.

Kümme aastat tagasi võitis Jana Lei samuti Bingo lotoga täismängu. Toona läks summa jagamisele nelja-viie mängija vahel ja Jana sai 38 000 krooni omanikuks. Naine ei ole enda sõnul just sage lotomängija, kuid vahel ikka pileti ostab. “Nurkade ja diagonaalide mänguga on ka võitusid tulnud,” ütles Jana Lei. Ta lubas Bingo lotot kindlasti edasi mängida, kuni jõuab lõpuks ka jackpotini.