Homme pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, on äikeseoht. Puhub kagu- ja idatuul 2-7 meetrit sekundis, äikese ajal võib olla tugevaid tuulepuhanguid. Õhutemperatuur on 27 kuni 32, meretuulega rannikul kuni 22 kraadi.

Laupäeva hommikupoolikul on vähese, päeval vahelduva pilvisusega ilm. Alates keskpäevast sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest. Puhub lõunakaare tuul 2-8 meetrit sekundis, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Õhutemperatuur on 25 kuni 30 kraadi, rannikul kohati 19-22 kraadi.

Pühapäeval läheb õhutemperatuur oluliselt jahedamaks. Hommikupoolikul on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool mandril sajab hoovihma, Ida-Eestis võib esineda äikest. Keskpäeval alates saartest ilm selgineb ning pärastlõunaks taandub sadu itta. Puhub edela- ja läänetuul 5-11 meetrit sekundis, rannikul puhanguti kuni 16 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi, rannikul kohati 16 kraadi.

Ja nüüd uuest nädalast.

Esmaspäeval kõrgrõhkkond tugevneb ja liigub Eesti kohale. Taevas selgineb ja ilm on kuiv. Läänekaare tuul öösel nõrgeneb ja on päeval mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel üheksast kraadist sisemaal 14 kraadini rannikul, päeval on kraade 21 kuni 24. Meretuulega rannikul on jahedam.

Teisipäeval avaldab Läänemere poolt survet madalrõhkkond ja kõrgrõhkkond suundub Venemaa kohale. Edelavool toob niiskust. Öö on rahulik ja üksikute vihmahoogudega ning need on enamasti nõrgad. Päeval on sajuhooge laialdaselt ja õhtu poole on võimalik ka äike. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14 kraadi, päeval jõuab soojem õhumass ja termomeetrinäidud tõusevad 19 kuni 24 kraadini, pärastlõunal lausa üle 25.

Kolmapäeval jääme kahe rõhuala piirimaile: Läänemerelt laieneb madalrõhkkonna serv Eestini, Karjala poolt on vastas kõrgrõhkkond. Hoovihm ja äike on üsna tõenäolised. Tuul puhub idakaarest, pärastlõunal pöördub läänekaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 22 kuni 27 kraadi, Lõuna-Eestis võib tõusta 30 kraadi ümbrusesse. Meretuulega rannikul on jahedam.

Neljapäeval tugevneb jahedama õhuga kõrgrõhkkonna mõju. Kohati sajab hoovihma. Õhutemperatuur on öösel kuni 16 kraadi, päeval aga 17 kuni 22 kraadi.