Keila-Joa suvilarajaoon on alates Eesti Vabariigi algusaastatest, läbi nõukogude aja kuni tänaseni olnud koht, kus asuvad kinnistud kuuluvad koorekihile. Ka täna ei ole olukord muutunud.

Imetlusväärne tekst ja mõttelend legendaarselt koolijuhilt, kes tõsiste sõnadega pilab Tartu haridusameti juhti, kelle bravuurikas idee tegeleda haridusuuendustega on Lauri Leesi arvates piinlik ning ebaprofessionalne.

Delfi üritas Edgar Savisaarelt uurida, kas Keskerakond kavatseb võtta poliitilise vastutuse õnnetult surma saanud lasteaia lapse eest, kas ta kavatseb äkki seoses õnnetusega tagasi astuda. Savisaar nähvas selle peale tigedalt tema ees käivale nõunik Moonika Batrakovale. "Ma ei taha selle ajakirjanikuga enam rääkida!"

Vene teisitimõtlejast ajaloolane ja kirjanik Pavel Stroilov, kes praegu elab Suurbritannias ja taotleb seal poliitilist varjupaika, andis Leedu saatkonnale üle 170 lehekülge Vilniuse veresauna käsitlevaid dokumente.

Seitsme Eesti paiga poodide võrdlus.

Kaks negatiivset ja kolm positiivset kildu lasteaedadest üle Eesti.

"No kujutage ette, kuidas selle peale üldse tulla! Kutsuda mind saatesse "Tantsud tähtedega"!" imestas näitleja Ita Ever, kui suvel teda Kanal 2 hittsaatesse jalga keerutama meelitati. Loe lähemalt, kes veel on tantsusaatele ei öelnud.

Noor keskerakondlane Priit Kutser avaldas Facebookis foto, kus ta istub uhkelt oma kabinetis. Kutseri vasakul käel on ka Keskerakonna juhi ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare pilt. "Muidu on mul ikka Edgari pilt seinal ja Sireti pilt seal, kus on praegu Edgari foto. Võite tulla ja kontrollida!" kinnitas Kutser Publikule.