Esmaspäeval tekitasid Delfi fotograafi pildid skandaali saate "Tantsud Tähtedega"ümber - kas hääletustulemusi jagatakse ikka õigesti? Nimel tundus fotosid vaadates, justkui oleks saatejuhid kuulutanud saateks väljalangejana välja vale tantsupaari... Kanal2-l kulus selgituse andmiseks aega igatahes mitu tundi.

Eelmise esmaspäeva öösel vuras mitu rekkatäit eurosid Eesti Panga hoovi. Loomulikult kõiki turvanõudeid ja suurt turvameeskonda kaasastes. 

Öös oli asju aga veel: nii salvetsas Pet Shop Boys oma uut muusikavideot Tallinnas. Karmi eelregistreerimisega pääsesid vabatahtlikud ka Vene teatris toimunud salvestusele statistidena osalema. 

Tallinna vanas pommivarjendis tekitasid tulekahju tõenäoliselt kodutud, kellest üks ka põlengu järel hiljem haiglas suri.

Tallinn sai Jüri Pihli asemele uue abilinnapea - sotsiaaldemokraat Vadim Belobrovtsevi.

Neljapäeval võis Kadriorus kuulda Venemaa hümni - Vene Föderatsiooni uus suursaadik Juri Merzljakov andis president Toomas Hendrik Ilvesele üle oma volikirjad. 


Ideelaadal püüdis president CrossFit`i lehelt näidata klippi näidata, aga võrguprobleem ei lasknud seda teha. Eks see wifi juba on kord selline – kaob vahel ära.

Pole vist midagi suurejoonelisemat kui üks korraik slaavi kontsert. Kui ei tea, siis oleks raske uskuda, et pildil olev Sofia Rotaru on tõesti juba 63-aastane!


Kaitsejõudude peastaap sai lõpuks omale ametlikul lipu.

Korea usumees Jaerock Lee meelitas Saku Suurhalli täismaja. Tõsi, paljud, kes olid tulnud väljareklaamitud Lõuna-Korea kultuuripäevadele, lahkusid saalist, kui jutlus liiga fanaatiliseks läks.

FC Flora jalgpallimeeskond tagas Eesti meistriliiga eelviimases voorusendale meistritiitli alistades Lilleküla staadionil Nõmme Kalju 3:0. FCFlora meeskond tähistas tiitlivõitu ka riietusruumis, kus tundeid vaosei hoitud ning üks šampanja korgiti lahti teise järel.


Noored möllasid laupäeval aga Baltikumi suurim tänavatantsuüritusel. Efektselt sõitis mootorrattaga letti ürituse korraldaja Joel Juht:

Harju maakonna asjapulgad võisrlesid parima tuistaja tiitlile, ka maavanem Ülle Rajasalu võis näha ootamatus positisioonis:

Eesti meeste käsipallikoondis kaotas pühapäeva õhtul Põlvas toimunud 2012. aasta EM-valikturniiri mängus 19:31 (9:14) Ungarile. Eesti koondis oli relvitu!