"Pagan küll, sügisest saadik on nad omi koeri seal kakatanud ja junnid lume sisse peitnud," kirjutas nördinud Delfi lugeja. "Katsugu nüüd ise koos oma penidega seal manööverdada!"

Eriti hull lugu on väikeste lastega, kes ise ei taipa n-ö takistusribal esinevaid ohte karta ja kelle jalanõud on isegi pärast lühikest jalutuskäiku haisva lögaga koos.

"Laps tuli õuest koju ja põlve otsas oli junn - ta oli õues libisenud ja põlve vastu maad toetanud, haises nagu ei tea mis," kirjeldas Pelgulinnas elav naine. "Uskumatu, kuidas inimesed ei korista oma koera tagant - kõik tee ääred on paksult koeras...a täis."

Paariaastase poisi isa rääkis aga, et on oma äsja kõndima hakanud lapsega õues täitsa jännis, sest ükskõik, kuhu ta jalutama ei läheks, on teel kas sügavad lombid või koera väljaheidete hunnikud. "No asi see oleks kilekotikest koerakaka jaoks kaasas kanda."

"Kuidas linnakassa ei taipa, et sealt saaks kena kopika teenida? Mõtle kui palju trahve saaks lohakatele koeraomanikele välja kirjutada?" pakkus Kadriorus elav mees.

Samas on Tallinna keskkonnaamet Lasnamäe, Haabersti ja Mustamäe korruselamurajoonidesse paigaldanud ligi poolsada ekskremendikasti, mida tühjendatakse kord nädalas. Hoolikad koeraomanikud saavad oma koerte väljaheited kilekotti koguda ning taolisse kasti poetada.

Tallinna linna koerte ja kasside pidamise eeskirja kohaselt on loomapidaja kohustatud järgima sanitaar- ja hügieeninõudeid, sealhulgas koristama oma looma väljaheited.