IRL on minu erakond olnud juba aastaid, tänane liitumine on kõigest vormistamise küsimus. Häid ideid ja tarku inimesi on ka teistes erakondades, kuid IRLis on mul enim mõttekaaslasi ning IRLi programm nendeks valimisteks on kõige tasakaalukam ja jätkusuutlikum. IRLi maksureform ja kava alandada tööjõumakse soodustab väikeettevõtluse arengut ja kestmist, mis tähendab töökohti ning seeläbi väiksemaid kulusid nii riigile kui maksumaksjale,“ lausus Samuel IRLi teatel.

Samueli sõnul tahab ta riigikogus panustada kodanikuühiskonna tekkesse ja arengusse kõigis Eesti piirkondades ning aidata kaasa tingimuste loomisse, mis soosiksid väikeettevõtluse arengut.

„Elan Nõmmel, linnaosas, kus kõik on üksteisega ühel ja teisel moel seotud, kuid mis üksteist toetava kogukonnana ei toimi veel nii hästi kui võiks. Ma tahaksin, et ka väiksemate asumite elanikud saaksid oma igapäevategemistes ja -muredes toetust eeskätt oma lähikonnast või naabritelt samast linnaosast, alevist või külast ning oleks oluliselt vähem sõltuvad riigi või omavalitsuse tsentraliseeritud juhtimisest,“ rääkis Samuel.