Linn Mutli kandidatuuri ei kinnitanud, kuid Mutli ise kandideerimist ei eitanud. “Kuidas te seda juba teate?” küsis ta.

„Ma ei tea, ma vastan konkursi tingimustele, aga ma tõesti ei tea, kes mu konkurendid on,“ vastas Mutli Delfi palvele hinnata oma šansse koha saamiseks.

„Dokumendivoor on läbitud, vestlusvoorus reedel on minu etteaste,“ ütles ta. “Siis otsustab see komisjon, kes on selleks kokku kutsutud.“

SA Tallinn 2011 juhatuse liikme konkursile laekus kokku 11 kandideerimisavaldust. Läbi on viidud dokumendivoor, mille tulemusena konkursi komisjoni liikmed valisid välja 4 kandidaati, kes kutsutakse vestlusvoorule, teatas Raepress Delfile.

Esimene vestlusvoor toimub täna, teine vestlusvoor reedel, mille tulemusena esitab komisjon ettepaneku juhatuse liikme valiku osas SA nõukogu istungile 8. detsembril. Seega saab rääkida konkreetsest isikust alles pärast nõukogu otsust, kinnitas linna pressiteenistus.

Juhatuse liikme palga jätab linn esialgu ütlemata. „Mis puudutab juhatuse liikme lepingu tingimusi, siis nendest saab rääkida pärast läbirääkimisi juhatuse liikme võimaliku kandidaadiga ja pärast nõukogu otsust.“