Reisibüroo Domina World Traveli töötaja Helen Saul tunnistas täna kohtus, et kinkekaardi ostis neilt tõesti farmaatsiatehas ning sellega maksti hiljem osaliselt abilinnapea tellitud Tenerife reisi eest, kirjutab Eesti Päevaleht Online.

Tunnistaja tegi ülevaate Jaanus Mutli arvelt laekunud ülekannetest reisi täissumma maksmisel ning kokku oli abilinnapea arvelt tehtud neli ülekannet summades 10 000 krooni, 990 krooni, 1600 krooni ja 4295 krooni.

Lisaks tasuti sularahatšekiga reisikindlustuse eest ning kõnealuse 15 000 kroonise kinkekaardiga osa reisi kogumaksumusest, kuid viimase kohta ei osanud tunnistaja öelda, kes kinkekaardi ikkagi reisifirmasse tõi.

Ühtlasi märkis tunnistaja, et tema andmeil abilinnapea ise siiski reisil ei käinudki, sest enne reisi toimumist vormistati see tema nimelt ümber.

Tunnistaja ülekuulamise järel tegi Mutli kaitsja Urmas Ustav kohtule taotluse täiendavate tõendite kogumiseks ning kohus otsustas, et asja edasiseks arutamiseks tullakse taas kokku vahetult pärast kohalikke valimisi 21. oktoobril.