Delfi lugeja sõnul läks tema tütar 4. novembri hommikul kell 10.05 Haabersti Rimi juures olevasse bussipeatusesse. Peatuse lähedal seisis kahtlase välimusega meesterahvas ning silmitses tüdrukut. Kuna buss pidi saabuma alles 10.26 läks tüdruk poodi ning mees järgnes talle.

Kui tüdruk peatusesse naasis, sõitis temast mööda kuldset värvi maastur, rooli taga sama mees, kes kutsus käeviipega tüdrukut autosse. Õnneks jõudis buss õigeaegselt kohale.

Kui juhtumist kuulnud ema pöördus poe poole, et turvakaamera linti saada, siis pood keeldus. Politseile helistades sai ta aga teada, et kuna kuritegu ei toimunud, ei saa nemad midagi teha.

Politsei pressiesindaja sõnul tuleks sellistest juhtumitest siiski kohe teada anda, helistades numbrile 110. Oluline on kirjeldada inimese välimust, asukohta ning võimalusel ka autot, selle värvi ja numbrit, et politseipatrull saaks sekkuda. Võimaluse korral võiks teha ka foto.

Kui laps tajub, et teda ähvardab oht ning ta ei saa vanemaid kohe telefonitsi kätte, võib ta ka lihtsalt simuleerida, et kirjeldab kellelgi olukorda. Kui aga last jõuga autosse veetakse, on oluline teha nii valju häält, kui võimalik.