Äriruumide allkasutusse andmine on lubatud kooskõlastatult kommunaalametiga. Üürnik kohustub andma üürilepingus kindlaksmääratud äriruumid Tallinna munitsipaalpolitsei ameti allkasutusse, Tallinna Noorsootöö Keskuse ja Sihtasutuse Teaduskeskus Ahhaa allkasutusse, teatas Raepress.

Üürnik kasutab äriruume parkla-, toitlustus-, kaubandus-, teenindus- ja koolitusteenuse osutamiseks ning kontoriruumidena. Üürnik tasub äriruumide kasutamise eest igakuiselt 283 200 krooni, sellele lisanduvad ruumide kasutamisega seotud kõrvalkulud (sh hooldus- ja halduskulud), maksud ja koormised.

Üürnik võtab üle hoone haldamise ja majandamise kohustuse, mis hõlmab ka remondikohustust ning varustab ühtlasi hoone kasutusotstarbe kohasteks tegevusteks vajaliku inventariga. Üürnik peab tagama välistreppide, jalakäijate ala, varjualuse, veeinstallatsiooni ning parkla sisse- ja väljasõidutee aastaringse hoolduse ja heakorra.

Objekt valmib augustiks. Vabaduse väljaku projekteerimistöid ja parkla rajamist korraldab Tallinna kommunaalamet. Linna osalusega äriühingu AS Tallinna Tööstuspargid üheks põhikirjaliseks ülesandeks on Tallinna linnale kuuluvate parklate, parkimismajade ja äripindade majandamine.

AHHAA keskuse kasutusse antavad äriruumid netopinnaga 824,7 m2 on ette nähtud teadussuunitlusega noortekeskuse avamiseks. Maa-alusele jalakäijate-alale mahuvad ka kohvik, avalikud tualettruumid, noorte infopunkt ja munitsipaalpolitsei tugipunkt.