Läinud aastal remonditi kapitaalselt Ugala teatrihoone ja selle töö käigus läbis kapitaalremondi ka teatri pöördlava. Paraku selgus hiljem, et pöördlava teeb pöörlemisel suurt müra.

Pöördlava põhipõranda ringide vahe erineb kuni 25 millimeetri võrra, normaalne oleks 4–8 millimeetrit. Samuti ei ole kõik lavaosad ühes tasapinnas, vaid on tekkinud astmed, normaalne kõrguste vahe oleks aga 1–2 millimeetrit.

Nimetatud puuduste tõttu tuleb pöörlava osas puitpõrand eemaldada. Seejärel ehitab lava ehitanud ettevõte ümber metallist aluskontruktsiooni. Pärast seda tuleb paigaldada uus puitpõrand ning lihvida ja lakkida samasuguseks kui ümbritsev põrand.

Pakkuja peab olema viimase viie aasta jooksul teostanud vähemalt kaks sarnast ehitustööd käibemaksuta ehitusmaksumusega vähemalt 25 000 eurot. Sarnaseks ehitustööks loetakse liikuva ja pöörleva lava puitpõranda ehitustööd.

Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind ja pakkumisi hankel osalemiseks ootab Riigi Kinnisvara AS 6. juunil kella 11-ni.