"Terviseameti soovitusel edastame teile teavituse järgneva nädala jooksul jälgida oma tervist ning esimeste sümptomite tekkimisel pöörduda oma perearsti poole ning paluda saatekirja COVID-19 testile," teatati osadele inimestele, kes olid nende üritust väisanud.

Latitude59 tänas kirjas ka kõiki osalejaid, partnereid ja toetajaid, et peeti kinni paika pandud viirusetõrjemeetmetest.

"Anname ka teada, et käisime terve tegevtiimiga paar päeva tagasi profülaktiliselt testi tegemas ning saime kõik negatiivse tulemuse. Aitäh, et olite meiega ning hoidkem üksteise tervist," teatas tehnoloogiakonverents.

Latitude59 on Eesti ja Baltikumi tehnoloogiakonverents, mis tänavu toimus Tallinnas Kultuurikatlas ja veebivahendusel. Kokku osales üritusel 2000 inimest 51 riigist, nendest ca 900 füüsiliselt Kultuurikatlas kohapeal. Kahe päeva jooksul esines kahel laval 50 esinejat ning kohal oli 200 startuppi ja 300 investorit Eestist ja välismaalt. Uuendusena pakuti sel aastal spetsiaalselt idufirmadele väljatöötatud mentorlusprogrammi, mille raames toimus kokku ligi 130 online sessiooni.