Teisele kohale platseerus Narva keeltelütseum 80,92 punktiga. Kolmanda koha pälvis aga Delfi koostatud tabelis Hugo Treffneri gümnaasium.

Eelmise aasta esikoha omanik Sakala eragümnasium oli sel aastal koondtabelis kuues. Toona oli prantsuse lütseum teisel kohal ning kolmandal Tallinna reaalkool. Seekordne teise koha omanik Narva keeltelütseum oli eelmisel aastal neljas. Seega esikümnes väga suuri muutusi ei ole viimasel kahel aastal olnud. Esikümnesse on tagasitee leidnud vaid 21. kool, mis oli seekord 9. kohal (eelmisel aastal 18.)

Üldhariduskoolidest on tabeli lõpus Tallinna Sikupilli keskkool, mille eksaminandid sooritasid eksamid keskmiselt 30 punktile. Maardu gümnaasiumis kirjutati eksamid keskmiselt 31,92 punktile.

Kliki pildile ja vaata tabelist, millisele kohale jõudis tänavu sinu kool!

Mobiilikasutajad, klikkige detailsete andmete vaatamiseks SIIA!

Pingerea koostamiseks võeti arvesse nelja kohustusliku eksami tulemusi: eesti keele (emakeelena või võõrkeelena), kitsa matemaatika, laia matemaatika ja inglise keele riigieksamid. Koolide keskmine punktisumma arvutati kokku kõigi eksamite kaalutud keskmise leidmise tulemusel. Inglise keele tulemused on saadud järgmist valemit kasutades: C2 = 95 punkti, C1 = 85 punkti, B2 = 75 punkti, B1 = 50 punkti.

Tabeli lihtsam versioon: