„Kokkulepe oli, et kes tüdrukutest endale sponsori leiab, see ka Miss Universumile sõidab. Miss Estonia Kadri Nõgu endale kahjuks rahastajat ei leidnud, esialgu oli paar rikast härrasmeest teda küll valmis toetama, kuid nad hüppasid viimasel minutil alt ära,“ rääkis Miss Estonia korraldaja Valeri Kirss Delfile.

„Niisiis avaneb Julial suurepärane võimalus kuu aega Vietnamis Eestit esindada. Julia on end täielikult Miss Universumi jaoks programmeerinud ja sellele 100 protsenti pühendunud,“ kiidab Valeri Kirss.

22-aastasel Julia Kovaljoval on kaks tiitlit — ta on Eesti Miss Estonia 2008 esimene printsess ja Top Model Estonia 2008. Vietnamisse sõidab ta 16. juunil.

„Hetkel valmistun konkursiks: valin õhtukleite, Eesti rahvariietust ja käsil on ka rahvakingituse tegemine,“ lausus Julia Kovaljova Delfile. Printsess lisas, et võistlus tekitab temas positiivset elevust ning ta kavatseb Eesti riiki igati väärikalt esindada.

Varem ettekandjana töötanud Julia Kovaljova elab koos Beatrice`i kunagise abikaasa Oleg Belokrõloviga, kes on aastaid tegelenud modelliäriga. Hiljutises intervjuus venekeelsele ajakirjale Bravo tunnistas Julia, et armus esmalt Olegi Gucci kingadesse, samuti vaimustas teda mehe haruldane Bentley.