Savisaar alustas nädalat Sillamäel, kuhu saabus 15. juuli hommikul purjelaevaga Krusenstern Sillamäe merepäevadele. Rohkem teda esmaspäeval ei nähtud.

Teisipäeval, 16. juulil ja kolmapäeval, 17. juulil oli Savisaar lähetuses Lõuna-Eestis, kohtudes sealsete omavalitsusjuhtidega. Linnapea tegemistest teada andnud raepress ei täpsustanud, kus täpselt Savisaar oli, milliste omavalitsustegelastega kohtus ja millest räägiti.

Ja tänasest on Savisaar siis puhkusel. Eile teatas oma puhkusele minekust ka Savisaare advokaat Oliver Nääs, keda Savisaar volitas vastama tema laenu teemalistele küsimustele.

Eile kinnitas tema nõunik Tõnis Mölder siiski, et Savisaar kavatseb ka edaspidi käia linte lõikamas ja ei hoia avalikkusest kõrvale. Sel juhul saab Savisaartelt küsida mõne alljärgnevatest küsimustest.

Kas Edgar Savisaar on võtnud altkäemaksu?

Kas altkäemaksuks saadud raha hoiab ta oma kontol Šveitsis?

Kas ärimees Alexander Kofkinilt saadud 500 000 krooni laenu, millest Savisaar pole sentigi tagasi maksnud, on tegelikult varjatud altkäemaks?'

Kas Savisaare 173 551 euro suurune laen Peter Kaiserilt oli fiktiivne tehing, et varjata Savisaare enda raha tagasitoomist Šveitsist?

Kas Savisaarele väidetavalt makstud hiigelhonorari maksis ta endale ise, et varjata Peter Kaiseri nn laenu fiktiivset olemust?

Kas Arsai Investments on Savisaare kontrolli all olev firma?

Mis sai Arsai Investmentsi arvel olnud 470 000 eurost?