Paju ütles Delfile, et ettevõtte tegevjuhiks minnes oli tema ülesanne selle töö ümber struktureerida, kuna senine juht Janek Mäggi lahkus päevapealt ministrikohale. Nüüdseks on tema sõnul töö tehtud. Sama kinnitas ka Janek Mäggi. Ka ei sobinud kokku Paju ettekujutus ettevõtte arengusuundadest Mäggi ettekujutusega. Mõlemad pooled kinnitavad, et konflikt suudeti ära hoida ja võimalik, et koostööd edaspidi mingil kujul jätkatakse.

Taivo Paju lahkumine tõstatab aga hoopis omaette küsimuse. Kuna Mäggi ettevõte tegeleb suhtekorraldusega ja Mäggi ise oli ministriks saamiseni elukutseline lobist, seati tema kohene ministritoolile asumise legitiimsus kahtluse alla. Mäggi kinnitas ise riigihalduse ministrikohale asudes, et ei tegele kuni ministriksoleku lõpuni oma suhtekorraldusettevõtte Powerhouse tööga.

Taivo Paju lahkumisest selgub aga, et Mäggi oli otseselt seotud nii aruteludega ettevõtte tuleviku üle kui Paju lahkumisega. Seda tunnistab ka Mäggi ise, mööndes, et arutas teemat Pajuga. Paju sõnul kestis see päeva või paar.

Mäggi ütles Delfile ka seda, et nõustab jätkuvalt oma ettevõtte töötajaid, kui nood temalt abi küsivad.

Praegu puhtkusel viibivat peaministrit Jüri Ratast asendav justiitsminister Urmas Reinsalu leidis küsimust kommenteerides, et kui Mäggi on enne ministriametisse tulekut midagi lubanud, siis peab ta seda ka täitma. Täpsemat seisukohta Reinsalu võtta ei soovinud, kuna ta ei ole Janek Mäggiga teemat arutanud.