"AS Tallinna Vesi poolt teenitud tulukuse määr vastab nende arvates rahvusvahelistele tavadele ning on kooskõlas Maailmapanga juhistega erastatud kommunaalettevõtete reguleerimiseks."

"Nii 1980, 1990, 2000, kui 2010+ndal aastal olen unistanud ja võidelnud Eesti eest, kus tulevad toime ja tahavad end teostada siin sündinud ja kasvanud inimesed. Jätkan samal kursil ka 2020 ja kui tervist ja õnne jätkub, siis ka 2030. ja 2040. aastal."

"See, et EPL sellest kirjutab, on ise parim kinnitus vastupidisele - Keskerakond on ühtne ja tugev ning see teebki muret EPLile. Oleks me tõesti lagunemas, oleks EPL kuss kui kult rukkis."

"Nii Lang kui mina oleme poliitika jaoks veel noored mehed, mina küll ei saa välistada sarnast koostööd ka kunagi tulevikus."

"Vabaduse kell töötab hästi igas mõttes. Vabadussõja võidusammas peab end siiski ikka veel tõestama."

"Hea uudis Keskerakonnale on peasekretär Priit Toobali arvamine Eesti poliitika tugevate tegijate sekka. See on tunnustus kogu parteiaparaadile, aga eelkõige Priidule, keda meedia seni pole hellitanud, vaid ainult karastanud."

"Korruptsioon on kõikide erakondade probleem. See, et õiguskaitseorganite ja meedia erilise luubi all on Keskerakond, on meie erakonna ridu hoidnud minu arvates aga oluliselt puhtamana võrreldes parteidega, mille liikmete puhul peetakse korruptsiooni kui mitte iseenesestmõistetavaks, siis vähemalt talutavaks."

"Vajame säravat ja üldrahvusliku kandepinnaga ideed. Maksuparadiis võiks olla selle kategooria näide küll."

"Kujutan ette kuidas ajakirjanikud lesivad rannal ja saades päikesepiste, mõtlevad nad välja selliseid küsimusi."

"Ma ei tea kui vanana Teie ennast tunnete, aga mina olen küll alles esimeses nooruses."

"Ei, ma ei plaani veel pikemat puhkust, sest tööd Eesti õigele teele aitamiseks on küll ja veel."

"Võtke Tallinna Linnavalitsusega kirja teel ühendust, vaatame mida Tallinna linnal Teile pakkuda on. Eesti valitsusele kahjuks Te loota ei saa, kuni jätkub äärmuslik parempoolne valitsus. Selle poliitika eest muide on Eestist olnud sunnitud lahkuma juba rohkem inimesi kui juuni- ja märtsiküüditamistega kokku."

"Laulupeol ma muidugi olin ja rongkäigus marssisin ka kaasa. Eesti meedia mind muidugi ei märganud, välja arvatud Tuuli Koch. Aga mõistagi, ka tema ei kirjutanud sellest ajalehes."

"Mina ei ole ennustaja Edgar!"