„Ta [Mikko] nõudis võrdset partnerit, Äkki hoopis lollimat oleks õige sõna,” ütleb Sults. „Kahvli” tegijad olid vastutulelikud ning otsisid uue vastase, seekord juristi ja riigikoguja Igor Gräzini. Seepeale keeldus Mikko sootuks, kirjutab SL Õhtuleht.

Gräzini meelest näitab see vaid üht. „Loomulikult ta kardab mind, sest tal puuduvad positiivsed argumendid täielikult. See on puhas hirm, sest mind ei saa kunagi süüdistada meesšovinismis. Mikko aga eeldab, et naine on bioloogiliselt alaväärtuslik olend. Juhul kui inimesel on munasarjad, siis tuleb anda talle eelised. Seega Mikko väidab, et Oviir, Ergma, Ojuland, Grauberg ja teised Eesti naisjuhid on ebanaised.”

Mikko ise asja ei kommenteeri. „Jumal!” ahhetab ta. Naerab. „Jumal, minu asi on… Okei, ma ei kommenteeri..,” puterdab ta telefonitorusse. Vastuseks küsimusele, kas ta loobus saates osalemast hirmust Gräzini ees või argumentide puudusest, kõlab närviline naer ja „ma ei kommenteeri, aitäh”.

Mikko nõunik Erik Somelar seletab, et nende huvi oli saates toimuks kõrgetasemeline diskussioon. „Et ei oleks mudamaadlust või šõukätsi. Tegemist on ju tõsise teemaga.

Somelar ütleb, et nemad oleksid tahtnud naissaadiku vastasena näha justiitsminister Rein Langi, sest hoopis Lang olla see, kes selle diskussiooni algatas.