"Eesti valitsuse liikme Korbi öeldu riivas tugevalt Eesti järjepideva julgeolekupoliitika aluspõhimõtteid, mille on rajanud meie rahva kannatused ning milles me oleme kokku leppinud juba enam kui kakskümmend aastat tagasi," ütles Mihkelson.

"Keskerakonna mitmed tipp-poliitikud on viimasel ajal käitunud suure ükskõiksusega Eesti julgeolekuhuvide suhtes, seades esiplaanile kitsad isiklikud siseriiklikud eesmärgid või on enese teadmata rakendunud vaenuliku propaganda teenistusse," ütles Mihkelson.

"Ma kutsun peaminister Jüri Ratast otsustavalt lõpetama oma erakonna liikmete tegevuse Eesti julgeolekuhuvide kahjustamisel," rõhutas Mihkelson ning lisas, et peagi algav Eesti eesistumine Euroopa Liidus ning idanaabri suurõppuse Zapad 2017 lähenedes meile nii olulised NATO heidutusmeetmed nõuavad valitsuselt täit ja üksmeelset tähelepanu.

Riigihalduse minister Mihhail Korb teatas täna tagasiastumisest oma NATO-teemalise sõnavõtu kohta. Nimelt ütles Korb avalikul esinemisel Haapsalus, et ei poolda Eesti liikmelisust NATO-s.