„Kui vaadata, milles Mailis Repsi süüdistatakse, siis on selge, et tegemist on otsitud põhjustega ning lihtsakujulise tagakiusamisega. Olen veendunud, et Mailis Reps ei ole reeglite vastu eksinud ning seesugust võltsimist, nagu räägib erakonna keskkontor, pole toimunud. Vägisi jääb mulje, et kui ausate valimistega ei õnnestu ebasobivat piirkonnajuhti maha võtta, siis proovitakse teisi, veidi ebaausamaid võtteid,“ sõnas Keskerakonna juhatuse liige Mihhail Korb.

Korb jätkas: „Sellised sammud ei ole tegelikult midagi uut. Me näeme erinevate meetodite kasutuselevõttu. Tartu näitel nägime, kuidas erakonna sees on teatud rändvalijad, kes büroo heakskiidul liigutatakse piirkonnast-piirkonda, et seal kontorile mittesobivaid piirkonnajuhte maha võtta. Kui aga taolised käigud tulemust ei too, lähevad sammud kraadi võrra kangemaks. Just see meil praegu toimumas ongi.“

„Mailise vastu kerkinud süüdistused on välja käidud ainult selleks, et kõigutada tema tooli piirkonnajuhina ning keskfraktsiooni aseesimehena,“ lõpetas Mihhail Korb.