„Me ei või lubada Laagna tee täielikku sulgemist. Oleme valmis kaaluma magistraali osalist sulgemist palju lühemaks ajaks, kuid täielik sulgemine terveks kuuks ei ole mõeldav,“ märkis Kõlvart.

„On mõistetav selle filmiprojekti võimalik positiivne mõju Tallinnale ja kogu riigi imidžile, samuti režissöör Christopher Nolani austajate emotsioonid, kuid me ei saa lasta tekkida pealinnas liikluskaosel, kui ei toimi ühistransport ja abivajajateni ei jõua operatiivteenistused, mis tähendaks tallinlaste, eeskätt Lasnamäe ja Pirita elanike elu totaalselt keerulisemaks muutmist,“ rõhutas linnapea.

Linnale tehtud ettepanekuid filmivõtete ajaks Laagna tee sulgemise kohta analüüsib praegu Tallinna transpordiamet, et järgmisel nädalal võtta vastu otsused millistel tingimustel ja kui pikaks ajaks on võimalik Laagna tee sulgemine.

Tallinna Lasnamäe linnaosa uus vanem Andres Vään on seisukohal, et Laagna tee sulgemine filmistuudio Warner Bros soovile vastavalt oleks õige otsus. Ka Eesti Filmi Instituudi juhi Edith Sepa hinnangul peaks vaatama liikluse ajutise ümberkorraldamise kõrval suurt pilti ja kasu, mida sedavõrd mastaapsed filmivõtted Tallinnale ja Eestile toovad.