2015. aasta riigikogu valimistel kandideeris Michal Tallinnas Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas, Pevkur aga Lõuna-Eestis Võrumaa, Põlvamaa ja Valgamaa ringkonnas. Mõlema isiklik häältesaak oli umbes kolmandik Reformierakonna nimekirjale antud ringkonnas antud häältest.

Mõlemad kandideerisid selles ringkonnas esmakordselt. Mõlema häältesaak oli suhteliselt väike, sest näiteks Taavi Rõivas sai oma ringkonnas pooled ja Jürgen Ligi 2/3 Reformierakonna häältest.

See graafik näitab, kuidas muutus Pevkuri ja Michali juhtimisel Reformierakonna häältesaak antud ringkonnas võrreldes 2011. aasta valimistega. Nagu näha, siis Pevkuri juhitud Lõuna-Eestis Reformierakond kaotas hääli, aga Michali juhtimisel Tallinnas võitis.

2013. aasta kohalikel valimistel kandideeris Pevkur Mustamäel ja Michal Pirital. Seekord said mõlemad umbes 40 protsenti oma erakonnale antud ringkonnas antud häältest.

2013. aasta valimistel võttis IRLi kandidaat Eerik-Niiles Kross eduka kampaaniaga Reformierakonnalt olulise hulga hääli ära. Nagu näha, kaotas Reformierakond nii Pevkuri kui Michali ringkonnas sisuliselt sama suure protsendi hääli.

Kokkuvõttes võib öelda, et mõlemad on valimistel saavutanud üsna sarnaseid tulemusi ja pole selge, kumma juhtimisel võiks Reformierakond 2019. aasta riigikogu valimistel parema tulemuse teha. Michalil võib olla kerge ülekaal, sest 2015. aastal suutis Reformierakond tema juhtimisel oma toetust Tallinnas suurendada, sellal kui Pevkuri juhtimisel Lõuna-Eestis kaotati hääli.