"Pole mingit kahtlust – 2017 Tallinna valimistel peame tegema parema tulemuse kui eelmisel korral. Teine võimalus pole vastuvõetav," ütles Kristen Michal.

"Tallinn, meie pealinn, peab olema kogu Eesti vedur, mitte pidur. Linn, mis mõtleb, kuidas luua ja kasutada oma kodanike jaoks Rail Balticu ühendust Euroopasse ning hakata rajama Tallinnast tunnelit Helsingisse. Ning linn, mis on arenev, dünaamiline, avatud ning pakub nii noortele, tööinimestele kui eakatele rohkem võimalusi kui täna," rääkis Tallinna reformierakondlaste esimees Michal.

Michali sõnul sooviks ta pealinna, mis poleks kogu maailmaga vastanduses olev Põhja–Korea tüüpi miniuniversum, oma naljaka TV, mupo, ühe linna poega – LIPO ning nüüd ka juba pangaga. "Kui kujutada ette, et Tallinn ei peaks selliste ettevõtmistega aega ja energiat raiskama, siis saaks palju rohkem linna ja linnaelanike jaoks ära teha."

"Õnneks on ka praegu Tallinnas suudetud olulisi asju ära teha, riigi ja Euroopa Liidu abiga. Ülemiste ristmik ja kvootide eest ostetud uued trammid on vaid mõned näited. Suuri asju on aga tulemas veel. Riik ja Euroopa Liit rahastavad trammi pikendust lennujaamani, Haabersti ja Russalka ristmikke ja palju muud. Eesti riigi poolt saame lükata paljudele suurtele ideedele hoo sisse, leida vahendid – Tallinn peab sellega sammu pidama," ütles Michal.

"Veel parem, kui hoogu aeglustavast jõust saaks vedav jõud. Varem või hiljem see ka juhtub. Meie teeme tööd, et see juhtuks juba 2017. Ja meie oleks rollis, et saame õla alla panna, et Tallinn muutuks paremaks," lisas Michal.