"Rein Toomlal on õigus, Mõisa-Sõõrumaa liit nimetab ennast Keskerakonna partneriks ja sellisena lähevad nende kogutud hääled Keskerakonna võimul püsimise toeks. Tallinna inimesed vajavad muutust 12 aastat püsinud ja ennast lõpuks ammendanud ainuvõimus, mitte valimisliitu teise nime all Keskerakonnale puudujäävaid hääli koguma," ütles Michal Delfile.

"Räägime siis, nagu on: Keskerakonna-Sõõrumaa linnakodanikele kalliks läinud koolilepete suure tulu nimel saab kindlasti igaks valimiseks uue valimisliidu teha. Inimesed ootavad Tallinnas selliste ülitulusate diilide lõppemist, mitte nende õigustamist mistahes jutuga, ja veel vähem nimekirja selle kattevarjuks," leiab Michal.

Reformierakonna eesmärk Michali sõnul esmalt Keskerakonna ainuvõimu lõpetamine Tallinnas ja seejärel riigis Keskerakonna, SDE ja IRLi koalitsiooni tehtud astmelise tulumaksu ja maksutõusude tühistamine.

Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõis teatasid reedel, et sügisestel valimistel saab nende valimisliidu nimeks Tegus Tallinn ja kampaaniat hakkab juhtima Mart Luik. Valimisliidu üheks eesmärgiks on kaotada Tallinnas Keskerakonna ainuvõim, ent liit ei välista koostööd ühegi erakonnaga.