Oma narkouimas ihukaitsja ebaseaduslikust püstolist kuuli kaela saanud kohtuniku Merle Partsi esindaja Andres Vutt advokaadibüroost Concordia võttis eile TV3ga ühendust, et saate lindistust saada. “Ma ei ole saadet ise näinud, olen vaid kolmandatelt isikutelt kuulnud, mis seal toimus, ja tahan saadet nüüd näha. Nõudsin linte, kuna sealt kostis üht-teist,” põhjendas Vutt telekanali poole pöördumist.

TV3 uudiste peatoimetaja Hanno Tomberg, kelle alluvuses sünnib ka “Lõppmäng”, ütles, et tema ei tea nimetatud nõudmisest mitte midagi.

“Lõppmängu” saatejuht Märt Treier juhatas vaidlusaluses saatelõigus Murutari sisse kui seltskonnamängude eksperdi, kes teab naise edevuse kaalu ja hinda ning tuuleveskitega võitluse lootusetust. “Kui tahad olla litsiks nimetatu, isegi kui sa selle eest raha ja kuldesemeid ei võta… Ma ei ole kuulnud, et keegi mehe kohta ütleks, et lits on, naine ikka on lits,” ütles Murutar saates.

“Ma ei leia, et Kati Murutar oleks selles saatelõigus kusagil öelnud, et Merle Parts on lits,” kommenteeris Tomberg.

Vuti kinnitusel ei kavatse Merle Parts lihtsalt pealt vaadata, kuidas ajalehed tulistamise ja selle tagamaade kohta kontrollimatut infot edastavad. “Praegu laseme ajal voolata, kogume info kokku, laseme politseil tööd teha ega kiirusta kuhugi. Olen kokku korjanud teie ajalehes ilmunud artiklid, samuti Postimehes ja Päevalehes ilmunud. Tahame vaadata, kuidas ajakirjandus on avalikku arvamust kujundanud,” ütles Andres Vutt.

Ta ei välista, et tulemas on kohtuprotsesse, kus teemaks kohtunik Merle Partsi au teotamine.